you only live once

idag stannar jag hemma från skolan, egentligen har jag ingen bra anledning till varför, jag orkade bara inte fara imorse sen har vi bara två lektioner, matte och idrott och de sug så lika bra att göra något vettigare hemma! Jag klev upp typ halv 10 och har varit ute och fotat lite. Snart ska jag nog fika någonting, sen blir det en slappar dag för mig. Jag håller på att ladda hem filmen ted så tänkte se den senare, sen lite paradise hotel, ha en bra dag!

I don't know what to do

hej på er, igårkväll tog jag det bara lugnt då det kändes som jag var sjuk, jag låg i min säng hela kvällen och såg två filmer med mamma och nisse, taken och taken 2, bästa filmerna jag sett! Idag har jag hunnit åka till ridhuset med Angelina och hennes mamma. Då vi var färdiga där åkte vi hem till angelina där jag fick massa gott fika! Efter ett tag, just innan jag somnade i angelinas säng tog jag en prommenad hem, var riktigt skönt då det inte var så kallt. Till middag åt jag bara lite yoghurt med müsli och lite bär i, kanske ingen riktig middag men mamma lagar nån mat nu så kanske får smaka den senare. Nu sitter jag och pratar med jon, dock är han skitdryg för han spelar så får väll nöja mig med min choklad och mina chips..
risigast idag, men det är fan söndag

I wanna scream and shout and let it all out

hej på er, det är lördag idag och jag är helt slut, vet inte vad som riktigt hände med mig. Igår hade jag en bra dag, Jag hade en seg lektion på morgonen som jag inte gjorde typ nått på, sen for jag och tova till stan och gjorde en skoluppgift sen blev det lunch på tatung. Sen gick vi och köpte bullar och åt upp dom, tog bussen till skolan och hade en datoruppgift som bara var kaos, jag fattade verkligen ingenting och allt blev jättedåligt.. sen fick jag även veta att jag inte skulle ha någonting att göra på hela kvällen så sket bara i allt och gick och tröst åt på dallas med angelina och hampus sen köpte jag massa godis på hemmakväll, tog kart i 4 bussen hem och där räddade sofia min kväll.
 
Tidigare på dagenhade jag fått veta att det var slut biljetter till hockeyn som jag sååå gärna ville åka och se. På datorlektionen sa pontus att det fanns biljetter kvar ändå, så angelina som var i stan gick och kollade och då va de slut så då ville jag dö men sen i bussen påväg hem säger sofia att en av hennes kompisar hade en biljett jag kunde låna och det räddade hela min kväll, tack för lånet bobby! Kvällen kunde dock ha slutat bättre ifall skellefteå hade vunnit men dom gjorde det bra ändå tycker jag, jag fick ju iaf några vänner att stå med, saga, alicia och deras fina kompisar vilket räckte för mig.

Idag har jag följt mamma på stan eller ja solbacken var vi på, jag fick med mig massa kexchoklad, snacks och 2 par skor hem, tack bästa mamma!

It's to cold outside for angels to fly

har haft en lång och seg dag, den började med engelska vilket jag bokstavligt talat hatar så den gick trögt. Efter de var det fiskpinnar och potatis till lunch, alltid lika gott. Vi började om tidigt efter lunch och vi hann med 4 lektioner innan jag fick gå hem, jag och liza tryckte i oss lite kakor innan vi åkte hem, dock var kakorna rätt torra så det blev inte många tuggor.. Väl hemma har jag hunnit äta middag som blev en blandning av lite gott! Nu väntar jag på att angelina ska komma så vi kan baka våran efterlängtade kladdkaka, har varit så jävla sugen på choklad heeeela dagen och nu är det nära, snart är den i min mage, den kommer sitta då fint där.

if you got it you got it you got that voom voom

hej! har hunnit med lite vettiga saker idag, klev upp tidigt och tog bussen till gymmet, gymmade typ en timme innan skolan, då jag kom till skolan hade jag gympa som bestod av fotboll mot HT, det var faktiskt riktigt kul men det är lite jobbigt för jag är bollrädd och har ingen bollkontroll så lite jobbigt var det men jag försökte så gott jag kunde och de är jag nöjd över! Efter skolan gymmade jag med frida men hon for typ efter en kvart så gymmade själv typ en timme.. tog kvart över 5 bussen hem och hann bara hem och hämta mat sen var det bara att åka iväg på usmöte och har varit där tills nu. Ska snart gå och sova men måste sitta här en stund sen duscha!

Since the last time I saw your pretty face

Hejhej, sitter på skolan och har branschkunskap men sämsta läraren på hela skolan.. Jag förstår ingenting av vad jag ska göra så jag har suttit och stirrat in i dataskärmen och inser att jag kommer ändå inte bli nå smartare så kan likagärna skita i det här..! Jag har ett vad med en kompis att jag inte ska köpa någonting i kiosken på skolan under hela veckan, då klipper han sig om en månad. Det kommer vara omöjligt då jag redan känner suget av att köpa någonting.. Jaja jag ska försöka och till min hjälp har jag felicia som inte har några pengar så då slipper jag gå dit.

Efter skolan ska jag gymma sen åker jag hem och äter middag, kommer troligtvis vara ganska död efter en lång skoldag sen ha tränat så det blir nog en tidig kväll.
Finaste lovisa!♥

tell me something I don't now tell me something I care about

hej på er, jag vaknade klockan 8 i morse och började städa mitt rum och äta frukost, plockade ur diskmaskinen och startade en tvätt, jag var klar kl 9 då Angelina kom förbi och plockade upp mig för en sväng till ridhuset. Jag har alldeles precis kommit hem och eftersom det är söndag så ska jag bara dö i sängen framför bra filmer, pussss
Saknar det..!

live your own life bitch

har varit en bra dag idag, såhär vill jag att alla lördagar ska vara. I morse kom Nathalie och Olivia hit, vi åt glass och pratade om lite viktigt. Vi fick nån korvgryta till middag sen tog vi vårat pick och åkte till hockeyn där det var hockey (nähe?!). Vi träffade på våra favoritpojkar och lovisa där och såklart så vann skellefteå. Efter en hel del prat efter matchen med både galenpannor och militärer pressade vi in oss lite för många i evas lilla bil. Vi åkte hem till mig där vi har ätit ännu mer glass och pratat om allt livet har att ge vilket är perfekt då det är vi fyra, vi pratar om allt med varrandra och ingenting är jobbigt att prata om vilket är väldigt skönt. Nu har alla lämnat mig helt ensam, tror det är dags att sova nu, asså jag hatar att sova själv måste hitta mig en sovkompis...

Det hände mycket det här året.. 2012 ett år jag inte kommer glömma


I wanna and shout and let it all out

hejhej på er, idag har jag varit i skolan, jag fick sluta lite tidigare för jag var klar med det vi skulle vara klara med. Efter skolan tog jag med mig Amanda till friskvårds för lite träning, vi var där ca en timme sen var jag helt slut i både kropp och själ så tog mitt pick och pack och åkte till pappa för middag och tårta, pappa fyller nämligen år idag, grattis ännu en gång! Jag har märkt att jag kan typ äta hur mycket jag vill då jag har tränat utan att få ont i magen, jag känner bara att den sväller men inget mer än de, bästa känslan!

Men nu är jag hemma i Kusmark hos mamma igen så nu är det slut på det tråkiga, ska nog sitta här vid datorn ett tag till sen måste jag duscha och sova nån gång, det är ju trots allt en dag imorgon också:)


uppväxt i orten där tiden står still

hejhej, har varit i skolan idag, vi hade inte sista lektionen vilket var väldigt skönt. Asså det är skittråkigt att blogga nu för tiden för jag har aldrig något att skriva om..
Jag har engelska läxa till imorgon så ska vara duktig och läsa på den sen ska jag äta lasange till middag, äckligt tråkigt inlägg. hejdå

alla känner apan, apan känner ingen

hejhej, har varit i skolan idag, dock försov jag mig till efter lunch så jag hade en ganska kort dag vilket var skönt. Jag var med på två lektioner sen slutade vi, engelska och svenska. Jag slutade fyra sen har jag hunnit hem och till middag fick jag kroppkakor. Nu ligger jag i sängen och pratar med pontus och alexander på skype men dom är lite dryga då dom bara pratar om wow hela tiden. Ikväll har jag tänkt gå och sova tidigt, senast kl 10 ska jag sova har jag tänkt, så jag inte försover mig imorgon också! pusshej♥

Det är dags att gå vidare nu olivia

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här så tyckte att det började bli dags nu. Jag har haft en bra jul och jag mår så himla bra nu vilket är underbart:) jag fick lite julklappar som bestod av en ny iPhone 3gs, 3 tröjor, nya "dansbyxor", schampo, balsam, deo, hårborste, en fin tavla av finaste lovisa, sockar, pengar och trisslotterr. Jag var helt säker på att jag inte skulle få någon mobil då pappa sa att han int hittade någon sen säger han då vi ska börja öppna julklapparna ba "shit justfan jag har ju ett paket till" då har han alltså gömt undan de hela tiden och alla har ljugit för mig och sagt att han inte har köpt nån.. Det gjorde min julafton! Sen såklart hade jag ju bästa sällskapet som bestod av mamma pappa Filip och Erik, sen åt vi massa od mat och massa godis😊

Sen har jag bara levt livet under lovet, varit me dom jag mår bra av, firat nyårs med bästa angelina, hade huuur kul som helst den kvällen, den glömmer kag sent, jag har varit vaken mitt i natten och skaffat mig några nya vänner, dehär har nog varit ett av dom bästa loven hittills förutom sommarloven då men det är ju som en annan sak.

Inatt somnade jag kl 3 och klev upp kl 2, hann kliva upp och städa bort, drack gammal mjölk och sen åkte jag till pappa. Här har jag fått äta plankstek och snart trycker jag pannacotta sen ska jag rulla hem till kusmark igen.. Ha de bra allihopa😘

godaste maten någonsin, och har riktigt tur som har en pappa som är kung på att göra sånna!


RSS 2.0