andra advent

hejhej, sitter i umeå och väntar på att mamma och nisse ska bli klara. Jag åkte med dom hit igår då jag inte hittade på något bättre att göra. Nisse (mammas kille) bor här och då mamma åker hit brukar jag typ aldrig följa, eller det var ett bra tag sen så kände att det var dags att åka hit och hälsa på. Igår var vi hos nisses mamma och pappa och åt god mat som mamma lagade och ebba hade bakat goda lussebullar.
 
Idag tog jag sovmorgon och har precis duschat och ätit lite yougurt. Senare idag ska vi hämta upp ebba och gunnar sen åker vi till rovlunda(?) och äter julbord. Egentligen tycker jag inte om typ nått på julbordet men dit vi ska (har varit där en gång förrut) Har dom massor av saker jag tycker om!
 
Ha en fin andra advent!
saknar fjällen... måste ta mig dit på något sätt..

christmas is here cause for peace on earth

bara jag som har massor av julkänslor i kroppen just nu? kan tänka mig att fler har det då det är första advent, dom flesta har nog varit på skyltsöndag och det är massor av snö utanför fönstret, jag älskar det. Listan på spotify är klar och jag lyssnar på samma låtar om och om igen och dom blir bara bättre och bättre för varje gång. Igår var jag med min fina pojke som jag inte har träffat på en hel vecka och det märktes verkligen! mysigaste någonsin
 
Här har ni listan med bästa jullåtarna:')

RSS 2.0