onsdag

jag har verkligen gjort vad jag planerat, jag äter massor med mat, massor med onyttiga saker och är med dom jag mår som bäst av.

jag har hunnit vara med min pojkvän och bara myst på, fick ett iil då han var på träning så jag städade hela hans stäkiga rum, lovisa var jag med i fredags eftersom det var då vi åt plankstek, efter det så gick vi till holken i 5 min för att se hur det var där (jag hängde jämt där förr) sen gick vi vidare till ett garage i kåge där min pojkvän och några till har sina fordon. angelina bodde jag hos 2 dagar, jag hann filma då hon hoppade 1,35m med sin nya häst och vi åkte på bio där vi såg skräckisen paranormal activity 4 och igår var jag med finaste tova och felicia. vi såg första taken filmen för den hade inte felicia sett, vi såg hockeyn, pratade ut om allt som har med livet att göra och såklart så åt vi massor av chips, godis och cola, helt underbart! pappa kom även och hämtade oss och vi lämnade av mina kära vänner på lite olika ställen. ikväll tänkte jag hänga med mina vänner nellie och amanda, sen edvin (nellies kille) och äta mat och ha kul innan vi far till folkan där der är halloweenfest, så jag måste nog hitta på nått kul att klä ut mig till! kort sagt så har jag det jävligt bra.



I won't let you go, now I know, I've been crazy for you all this time

hej, har inte mått så bra dom senaste dagarna men jag börjar må bättre nu. Jag gymmade igår och idag och man blir typ inte lika deprimerad då man gymmar, då tar man ut all ilska på gymmet, de äger.

annars har vi väldigt lätt skolvecla i veckan, det känns inte som vi gör så mycket på skolan och då vi väl gör saker är det typ småsaker som man inte behöver anstränga sig så mkt till.

Nästa vecka har vi lov och jag ska verkligen ta vara på lovet på rätt sätt, sena kvällar, långa sovmornar sen ska jag äta massor av onytigga saker och bara umgås med dom jag mår bra av. lovet inleds med plankstek hos min kära pappa med familjen och lollo, underbart



när det är fest på g är han alltid beredd

har engelska på skolan, vi har nå tråkigt så därför skiter jag i att göra det vi egentlige ska göra, efter skolan ska jag gymma sen hem och bara äta massor med mat. Inatt har jag drömt massor med äckliga och läskiga drömmar, har gjort de typ flera månader... jååååbigt.

turn my life around today




har varit på utbildning idag, kom hem halv 4 och nu är jag barnvakt fram till kl 23.00, där har ni min lördag

like diamonds in the sky

hade skola till halv 2, åkte med halv 3 bussen in till stan och gymmade med fridiz, tog en buss hit till pappa och har just ätit tacos och ska nu ta en buss hem till mamma och tvätta alla mina kläder, har inte ett par rena sockar i min låda..

there's nowhere on earth I rather be

hej! är med nathalie ikväll, vi har hunnit med det mesta ikväll, hips vips har jag ett helt nytt rum, på ett helt annat ställe i huset, jävligt skönt eftersom nu slipper jag svimma på morgonen och ramla ner för trappen, haha. de blev riktigt bra faktiskt! vi sitter och fikar, ska snart fixa mina kläder sen ska ja duscha och sova



I know I'd gave it to you months ago

hej! har som vanligt varit i skolan idag, efter skolan gick jag och min fina nyblivna vän tova på stan en stund, åt även på dallas:$ åkte med kvart över 4 bussen till finaste pojken på jorden. vi har varit på bio och efter en bilfärd så landade vi här, hemma i min underbara säng, nu blir det storfika, en dusch sen måste vi sova så vi orkar upp imorgon!



sunday

ligger bredvid min finaste och lyssnar på en ljudbok han har i läxa, idag har vi varit tillsammans i hela 8 månader vilket är underbart, och det firar vi med bio ikväll, annars har jag inte så mycket mer att säga för stunden, puss






hej där

har varit hos adam tills imorse då han åkte till lycksele för match, jag åkte med till stan för att gymma sen åka hem. väl hemma har jag packat upp och packat om, duschat och fixat håret. nu måste jag få i mig nått att äta





ussch..

hade världens jobbigaste kväll igår.. jag fick ett sms av min pojkvän "nånting konstigt håller på att hända, mina armar domnar bort, hjärtAt börjar klappa jättehårt och jag får blodsmak i munnen, är jätterädd nu"... just den stunden trodde jag mitt hjärta skulle stanna, jag var på ridhuset, visste inte alls vad jag skulle göra, gick till therese och började gråta och frågade om hon kunde skjutsa mig till sjukhuset. minns att jag sa "therese du måste skjutsa mig till sjukhuset, adam håller på att dö" vi åkte iväg och då jag kom dit va hans syster där, efter ett tag kom han in och sa att de stack till i hjärtat och så hade han ont i magen. dom gjorde nått me han sen fick han ligga i ett rum med alla oss "anhöriga" och efter några timmar började han må bättre så han åkte hem och idag ska jag få träffa han och hoppas han mår bättre. ussch va hemskt de va...

när de är fest på G är han alltid beredd

hej, haft en kort skoldag idag, har skrattat alldeles för mycket och jobbat alldeles för lite.

kom hem halv 4, har bakat en kladdkaka och chokladbollar till grisarna i US, haha jag pratar mest om mig själv antar jag xD. har möte kl 6 sen ska jag hem och natta lillbarnet jag sköter om. kl tio kommer min älskade pojke och sover med mig!





det lörns inte att du springer om du springer åt fel håll

hej, kom just hem från skolan, vi slö gymmade på gympan, fick tillbaka matteprovet vi gjort och fick C vilket verkligen var över mina förväntningar! sen åkte vi in till stan och gjorde en fältuppgift sen fick vi sluta vilket var väldigt skönt. halv 6 kommer lillbarnet och jag är barnvakt fram till halv 9 sen tar jag mig en dusch och dejtar john blund.

imorgon får jag träffa min finaste som jag saknar massor. tror även jag ska fara en sväng förbi gymmet om jag orkar och hinner eftersom jag ska vara hemma innan halv 6 då barnet kommer, hejdå



She's a good girl

såhär såg det ut på våran gård idag då jag kom hem, mamma sa att det var där redan imorse men jag sov hos adam så hade inte hunnit se de. Jag tycker det är ganska spännande då det är såhär, jag har mina fantasier om typ att huset ska kunna flyta iväg och att jag en vacker dag vaknar upp typ nån stans långt bort.. haha
 
Jag har ju då varit i skolan idag. Vi har beställt lite kakor och godis som vi ska sälja, vi börjar bli lite mera som en klass äntligen känns det som, tror det var sen tova kom till oss typ i fredags. Jag har bytt engelska bok eftersom jag är värdelös på engelska och måste särbehandlas xD så har jag fått en lättläst bok. erfter skolan gick jag och emma en stund på stan, hem fick jag med mig en kavaj, trosos och en halsduk, allt i lite höstfärger!
 
 
 

bloggappen är här!!

nu finns bloggappen till min androidmobil!


jag kan inte fatta att jag tappade bort dig

hej! det var ett tag sen men nu är jag tillbaka! Just nu sitter jag på skolan och har branchkunskap med en dålig lärare. Dock så är jag klar med uppgiften så behöver inte jobba mer:D

Jag har lång och tråkig skoldag idag men jag får lov att stå ut, har köpt med mig lite godis och cola så ska nog klara dagen ändå. Är barnvakt hela veckan mellan halv 6 och nio, det är aldrig fel då jag tjänar lite pengar. Eftersom jag var pengalös för några dagar sen hade jag gett upp hoppet om allt men nu har jag både sålt gitarren och barnvakt pengarna får jag i slutet av veckan, toppen!

there was a time when I was looking into my fathers eyes

hej, skolan är i full gång, jag älskar min pojkvän och jag tränar på friskvårds. Livet kan nog inte bli så mycket bättre.

Ikväll kommer finaste lovisa hit så vi ska nog se någon bra film och äta lite onyttigt, det är ju trots allt helg.
sommar♥

we are never ever getting back together

På skolan går det ganska trögt och det är jättetråkigt men jag ska kämpa tills jag inte orkar mer. Jag har skaffat gymkort på friskvårds och köpt lite kläder, eller ja rättare sagt 2 tröjor idag. Imorgon har jag sovmorgon till halv 11 vilket är väldigt skönt. Jag har just sagt godnatt till världens finaste kille som är sjuk så ska ta hand om honom imorgon. ska snart dra in årorna jag med, men först måste jag se avsnittet X-factor från ikväll då jag missade de för jag var på core träning, ha de bäst alla ni!

RSS 2.0