engelska döö

har engelska men gör inte ett skit, jag gjorde inte provet då det var så jag måste göra om det den 11 december.. fuuck..

efter skolan ska jag nog gå en sväng på stan då det är kvällsöppet, sen hem och se andra avenyn



mina fina classmates lånar min mobil sådär ibland och smygtar lite koort

solsidan

ligger och kollar på gårdagens ansvitt av solsidan, har just duschat och ska sova snart.

Idag var jag på skolan första gången på typ en månad vilket var både kul och mindre kul, det är helt annars på skolan än på praktiken, på skolan går man som en hösäck och väntar på att dagen ska ta slut för det inte finns nått att göra, och på praktiken stog man upp och var tvungen vara glad och positiv hela tiden.

jag har varit några svängar på stan och köpt alla julklappar redan och imorgon gör jag och mamma jul här hemma, åh vad jag längtar till julen!








they can read all about it

hej, äntligen är helgen här! Första veckan på JC har varit rolig då det har funnits något att göra. Igårkväll kom lovisa hit, vi åt mat som mamma hade gjort sen åkte vi lite bil och åkte en sväng till kågerocken som sög, hade inte förväntat oss nått annat heller så.

Inatt har jag haft dom sjukaste drömmarna någonsin, typ att jag kunde flyga och att jag höll på bli skjuten och vart jag än kollade så var det svartingar där, tror det är sen jag var på balder varje dag i veckan på lunchen, det kryllar ju av dom där.

Idag har jag ingenting planerat förrän ikväll. Jag vaknade halv 12, har fått i mig lite mat och nu sitter jag fastklistrad här, ska se ett par avsnitt andra avenyn tror jag, innan jag tar en dusch, sen hoppas jag att min pojkvän kommer nån gång också.

Ha en fin dag!

I wanna scream to the words die out..

guud så dålig jag är på att uppdatera här.. ni får hellre kolla min instagram där jag uppdaterar allt oftare, heter oliviaaarvidsson där. Jag praoar påJC och det är betydligt roligare där, jag slipper stressa som en idiot och typ göra fel hela tiden.. där är det typ tvärt om, man har väldigt lite att göra vissa dagar och det är väldigt lätt att lära sig, dessutom är personalen skitroliga och snälla med mig. 
 
Just nu ligger jag på golvet med hunden och datorn, jag lyssnar nog på världens bästa låt, read all about it - Emeli Sandé. Min familj åkte just bort men kommer nog snart hem igen och mamma ska baka så jag får äta kakor:$ Har inte så mycket mer att berätta för er men ska försöka bli bättre på att uppdatera, hejsvejs!

4 dagar

har inte uppdaterat på fyra dagar, kännde att det var dags nu. jag har slutat min praktik på ica då jag inte trivdes där. imorgon åker jag och förhoppningsvis hittar en ny plats. i helgen har vi haft en us-aktivitet på kdrf vilket alltid är lika roligt. sen så har jag världens bästa pojkvän.




I taxin i trappen i hissen i hallen jag faller, faller

Jag åkte hem igår och var sjuk och är hemma idag med, har ont i huvudet och kroppen, snuvan är typ borta men då får jag ont i halsen istället. Jag har fixat i mitt rum och det blev fint, inte så mycket modeinrett med så mycket möbler med det ser ut som ett rum iallafall, kan nog ta några kort senare idag om jag ids. Nu ser vi nån film, den heter typ ''en dag'' och är bra. Senare kommer troligtvis lovisa hit och kollar på film och tar hand om mig, det blir super!

sitting in the hall of fame

hej! Jag har börjat min praktik på ICA och det är aptråkigt men jag måste kämpa mig genom det ändå.. jag skulle nog ha valt en klädaffär endå. Jag har flyttat till pappa idag och ska bo här veckan ut tror jag. Annars händer inte så mycket, jag har det ganska bra!

Tror du att du och jag kommer att ses igen?

hej! i onsdags var det party på folkan, igås var jag med tjejorna i kåge och idag har jag tagit det lugnt hela dagen. Jag och mamma har avrit och handlat, hämtade täckbyxor hos adam så fick pussa lite på han sen har vi tänt ljus på graven. Jag övningskörde runtrunt i halkan. Nisse kom just hit så vi har ätit pizza och jag tvättar kläder, X-factor börjar kl 8 sen ska jag slå på en bra film och kanske smita med tiobussen till adam, saknar han så jag nästan sprängs..

RSS 2.0