tonight feels like we can do whatever we want

händer inte mkt alls, är sjuk men på bättringsvägen. har inte ätit på 5 dagar förrän idag. far ut och övningskör lite nu med mamma, ha det bra hejdå!

när det är fest på g är han alltid beredd

Mina finaste vänner
Dagarna går och jag mår nog bäst i hela världen, adam bor iprincip här, jag umgås med dom finaste vännerna i världen och allt är bara perfekt. Eller få se, det är en sak som dämpar humöret, vädret är surt och skittrist. Adam åkte hem tvärt, men han kommer vilken stund som helst tillbaka. Ikväll kommer även min älskade vän lovisa och tältar med oss, älskar allt!

all around the world


dagen startade såklart underbar då jag vaknade bredvid finaste personen på jorden. Han åkte hem då jag åkte till kyrkan där jag sjungit på ett bröllop. Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på lite oth med onyttigheter till klockan slår 5 då jag åker för att äta massor med god thaimat sen sjunger jag några låtar till. Ikväll är det byadagen och jag har dragit dit lite kompisar som ska hänga med mig där. Livet leker

don't wake me up

Älskade klass, saknar er redan...!'
 
 
trästocks är igång, var där med lite kompisar igår, lyssnade såklart på maskinen sen sov älsklingen här, alltid lika mysigt♥ Vi gör om samma grejj ikväll. Imorgon händer det lite andra grejjor. Jag ska sjunga på brölopp och bara ha det chill, pengarna rullar in som dom ska, det går bra nu. Ungefär så känns det. Adam bor även här i helgen, då han inte ''får'' vara hemma, haha

But I still wake up

nytt i garderoben!

Sommaren flyter på som den aldrig gjort förrut, dagarna går nästan för fort. Jag har hunnit med en sväng till övik med pappa erik och filip där vi spenderade en natt. Vi hann med att shoppa lite, äta thaimat och bada såklart, det är sånt vi gör varje år, far bort i två dagar och bara lever livet. När jag kom hem till lilla hålan Kusmark insåg jag hur tråkigt det är att vara själv så jag fick sällskap av adam och oscar en liten stund innan jag skulle sova. Vaknade rätt tidigt idag och har hunnit med en del. Solat, varit ute och gått, städat så förtjänar jag lite mat innan jag och mamma åker in till stan för att handla sen ska jag med mina underbara vänner till trästocks och kolla på maskinen, vi kanske syns där!

going back to the corner


Hänger med världens coolaste brud, vi har packat bilen full med hästsaker och nu ska vi sova, imorgon bär det av till piteå för tävling och det ser ut att bli bättre väder imorgon också. Nu ska vi sova, hejdå

Love is on fire, burning hard


Har varit i piteå på förmiddagen där det regnade ända tills vi skulle åka hem, värt. väl hemma var jag helt slut så tog en powernap och vaknade ganska nyss, nu åker vi till kåge för grillat och lite mys. Ikväll åker jag tillbaka hit och sover.

Imorgon kommer angelina och plockar upp mig sen rullar bilen mot piteå igen, får hoppas på bättre väder:$

Men jag har en teori om väder, eftersom det är SM i rallycross imorgon i piteå och det är alltid supervarmt och skinande sol varje gång det är rallyross eller folkrace, så får vi hoppas på att det är så imorgon.

today I look like this

jeans - carlings
tröja - gammal, oneway


you shout it out, but I can't hear a word you say

vaknade klockan 9 då jag ska till barnmottagningen kl 1 och det går ingen senare buss än halv 11 så jag skulle ha god tid på mig, och det kan jag lova att det fick jag. Min mamma kom hem just innan jag skulle gå ut till bussen och säger att hon ska skjutsa mig så jag är där prick kl 1.. då har jag alltså klivit upp kl 9 i onödan då jag hade kunnat sova till 12. Men det kanske är bra att kliva upp lite tidigare så jag får ställa om dygnet lite och kan sova tidigare ikväll.

Efter jag varit på astmakollen åker jag till min älskling och stannar där till ikväll nån gång. Imorgon kanske jag åker med amanda till piteå på tävling, med angelina på lördag sen söndag ska jag bara ta det lugnt.

Vi åker varje år med min pappa på semester en bit bort, vi har varit i övik, boden, överkalix osv. Men vi tycker mest om övik så vi åker dit på måndag och stannar en natt, det räcker och vi hinne rmed det vi vill göra. Annars har jag inte planerat så mycket annat, jag tar dagarna som dom kommer! Hejdå

here I am this is me

finaste lollo!

Vaknade bredvid finaste, han åkte hem kl 3 då jag fick besök av lollo. Vi (lollo) har bakat kola/sirapskakor medans filip och hassan gjorde tacos till middag. Vi åt sen åkte lollo hem då hon skulle bort senare. Ikväll har jag flyttat om lite i mitt rum då jag blir less på hur det ser ut väldigt fort. Nu är jag iaf nöjd och såhär för det se ut ett tag. Imorgon åker jag med 10.30 bussen till stan där jag ska till lassa och kolla astman, känns som jag bor där nu för tiden då jag har varit förkyld så länge.. Efter jag varit där åker jag till min pojkvän och kanske sover där, den som lever får se:)

vet varken vad jag ska skriva eller säga längre, allt blir bara fel

Måste få skriva av mig lite och här passar det nog bra då jag har väldigt få läsare och det sparas tills jag tar bort bloggen vilket jag aldrig kommer göra. det här är mitt liv, ingen kan ändra på det.


I mitt liv händer det saker hela tiden, jag har en stressad personlighet vilket jag stör mig på väldigt mycket. Jag får höra nästan varje dag att jag borde lugna ner mig eller att jag ska vara tyst, jag pratar alldeles för mycket och tänker inte på vad jag säger alla gånger. Det är några av mina svagheter, något jag försöker ändra på hela tiden men det går bara inte, varje gång jag sagt något opassande och får höra att jag gjort det blir jag irriterad på mig själv och vet inte vad jag ska göra eller var jag ska ta vägen.
''allt har sin mening'', det får jag höra ofta då jag sagt att jag inte menade vad jag sagt och det kanske är så, jag vet inte, jag har gjort alldeles för många misstag för att kunna svara på den frågan. Jag önskar att det inte var så. Jag får höra på varje utvecklingssamtal i skolan att jag pratar för mycket, mina vänner skrattar åt mig när jag säger nått opassande, inte med mig. Jag önskar att det fanns en knapp inom mig man kunde trycka på då det kommer fel eller för många ord ur min mun. Jag har tappat en hel del vänner på grund av min personlighet. Men äkta vänner dom stannar kvar och hjälper en och dom har jag några stycken av, jag har så det räcker gott och väl. Jag har fått hjälp av mina underbara vänner som inte skulle svika mig då dom vet att jag kan säga fel saker och prata alldeles för mycket ibland, men dom märker det och säger åt mig att vara tyst, och jag tackar gud för att jag har dom, utan dom skulle jag nog sitta helt ensam idag utan både familj, vänner och pojkvän. 
 
Men jag har bestämmt mig att jag kan inte ändra på mig bara för att passa in. Passar jag inte in så gör jag inte det, det kan jag inte göra något åt. Lev med det eller dra.
 

summer

ja vad ska jag säga, detta är mina vänner..
hej, har äntligen fått sommarlov, jag har inga planer alls förutom en liten resa med pappa och bröderna till Övik nästa vecka, uppdaterar när jag känner för det, love 

sommarjobbar änn..

hej! Jag jobbar 2 dagar till på småbåtshamnen. Annars händer inget alls, äntligen har vädret kommit hit och hoppas att det vill stanna. Ha det bra, hejdå!

RSS 2.0