when the sun goes down you make my world spin around

Imorgon då jag slutat har jag gått gymnasiet i två veckor. Dom har varit helt okej och lite till. Jag har hittat mig lite nya vänner och det är hur kul som helst!

Min klass är dock väldigt annorlunda, vissa normala, vissa INTE. Men det är så det ska vara tycker jag!

Idag har varit en kämpig dag då jag varit supertrött men ändå har vi skrattat massor, åt allt och ingenting.. Tog en prommis till coop med några och köpte lite onyttigheter, hade inte så värst jobbiga lektioner och god lunch.

Imorgon har vi skolfoto, vilket är det värsta jag vet.. efter insparken men den är ett tag bort sa en kompis idag som gör den på oss.

Annars då? inget speciellt händer i mitt liv, jo lite kanske, jag har den finaste pojkvännen i världen, ingen klår han, mina vänner får mig alltid på bra humör, jag orkar åka till skolan och vara positiv för jag ser fram emot att träffa alla kompisar, min familj är som vanligt, tråkiga men visar sin ljusa sida ibland, bra musik och alt är bara helt jävla perfekt. Jag lever livet som aldrig förr!

we're all here, speaking with one voice


oj så dålig jag är på att skriva, men jag är så tråkig och gör inget annorlunda så det finns typ inget att skriva om..

Jag har börjat gymnasiet och min klass är helt perfekt, eller visst det finns några töntar men det är inte många. Vi har sovmorgon 4/5 dagar och jag går som längst till halv 4 vilket är väldigt skönt.

Var på stan en sväng efter skolan igår och märkte då att min garderob måste bytas ut/fyllas på med nya och fräscha höstkläder. Annars flytet allt på som vanligt, jag ska till min pappa en sväng i eftermiddag sen kanske jag åker och sover hos min pojkvän.
 

dagarna flyter på som vanligt


jag har det allmänt bra och dom finaste vännerna man kan få. Jag har firat ett halvår med min pojkvän och solat/badat med mina underbara vänner nathalie och lovisa. Idag tog jag årets första dopp som blev i den ruttna hålan pölen, var där med nathalie och lovisa. Snart börjar skolan om vilket jag verkligen inte längtar till.. Men det är sånt man inte kan avstå från då jag nån gång i framtiden vill ha ett sånt där jobb. Jag lever livet i några dar till, vi syns i helvettet!

Some nights, I stay up cashing in my bad luck

Ligger i sängen och kollar på OS samtidigt som jag äter kex då jag inte har något bättre för mig idag. Pojkvännen åkte hem för någon timme sen och jag har inga planer för dagen vilket behövs ibland för mig. Jag har hunnit ta en lång och varm dusch och snart ska jag tvätta lite kläder.

Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul och du ska dansa, pausa

hej, äntligen har jag blivit frisk men jag har ett väldigt fult märke i ansiktet som förhoppningsvis försvinner. Jag har hunnit vara hos min pojkvän som jag inte träffat på en vecka, jag sov där från igår till idag vilket var väldigt mysigt. Idag har jag hunnit med att sova en hel del då jag var jättetrött. Var på möte med US, åt en pizza medans då jag var så himla sugen på de tidigare. Jag har även städat både mitt rum och filips rum (och bytt sängkläder) eftersom jag sover i hans rum då inte han är här för jag vill inte ''dela'' rum med min mamma när det finns andra ytor att vara på -.-


Imorgon åker jag med min pojkvän och hans pappa till nolia där vi ska gå runt ett tag, blir nog trevligt sen ska jag hem och bara slappa. Vi får höras en annan dag då jag har något att berätta.

I'm sick of waiting

fina du!

jag skriver typ aldrig men det händer inte så mkt, jag har varit en sväng till stan med lovisa och köpt lite skolsaker, i har åkt båt, ätit på kajen, bakat en blåbärspaj, skrattat (såklart), sen har vi inte gjort så mkt mer vad jag kan komma på. Jag har även hunnit vara med adam några gånger under min sjuka tid och konstigt nog så är han fortfarande frisk och har inte några svinkoppor som jag troligtvis har. igår fick jag äntligen träffa nathalie som jag inte träffat på jääääättelänge och såklart skrattade vi massor och hade det kul med andra också. Ikväll åker jag och nathalie till tatung och äter godaste maten i världen, sen förhoppningsvis så får vi sällskap av adam lite senare, då sover han även här, myyyys!
 

RSS 2.0