NYÅRSAFTON

Hejsan! Idag är det nyår och jag ska fira det med mina underbara vänner. Jag känner på mig att detta kommer bli hur roligt som helst. Jag har ingen aning om vad vi ska göra eftersom jag inte var med och planerade men dom har berättat lite och äta tacos sen vet jag inte så mkt mera.

Just nu är jag hos min pappa och har just vaknat. Jag ska snart få skjuts till Kusmark där jag ska äta lunch, ducha och fixa mig så jag ser lite snyggare ut än vad jag gör nu iaf. Jag ska ha en svart klänning med svart spets på och jag tycker den är både ursnygg och hur skön som helst!

Igårkväll satt jag mest och pratade med folk på skype och det var faktiskt roligt! Sen somna jag typ halv 2 så sovde till 11 idag medans jag brukar sova bara till typ 9-10 nu för tiden. Skönt med lite sovmorgon!

Vilka ska ni fira nyårs med och vad ska ni göra?
Kommentera om ni vil dela med er!

Ha en superbra nyår allihopa!
pusspuss

SOLAT

Hejsan! Har varit och solat idag på sjukhuset. Fick göra kaliumbad och massa shiet. Hoppas på att min hud blir bra nån jävla gång! Sen bjussa farsan på thaimat på budsba på lakkapää sen handla vi inför nyårs! Har kommit oss hem nu, alltså till pappa. Kanske ska på hockey ikväll men får se om någon violl följa mig annars stannar jag nog hemma och kollar på tv'n.


SOLAR IDAG

Hej! Idag ska jag på stan och på sjukhuset och sola sen hem och göra någonting vettit kanske. Men kommer inte på något vettigt nu. Igår var jag angelina och nellie på vb och åkte skidor och snowboard, det var kul men det var jobbigt att åka snowboard! jag har ALDRIG åkt de förrut. Jag tog mig upp i liften när jag hade någon som åkte med mig annars ramlade jag. Självklart är det alltid kul att lära sig nya saker och kag tycker det var riktigt roligt faktiskt! Jag ramlade typ hela tiden men jag tog mig ner och upp för backen iaf!
Imorgon är det nyårs och jag ska fira det ute i skogen med mina vackra vänner! Kommer säkert bli superkul oh vi ska göra massa roliga saker!

TOG EN BLOGGPAUS

Jag skrev inget men tog en paus från att blogga ett tag men det gör inte så mycket eftersom jag inte ha många läsare. Dom senaste dagarna har jag iallafall varit med Angelina, skött om ericas hästar och bara levt livet. Idag var jag, amanda och nellie till vitbergs och åka lite skidor och bräda, amanda och nellie åkte snowboard för första gången! Dom var riktigt duktiga faktiskt! Dom fick ont överallt för dom ramla lite men dom var duktiga ändå!
Ikväll var det hoppspecialen och jag ramla av då ja skulle hoppa sista gången. Kändes först som hela ryggen gick av för ja landa på skallen så den tryktes ihop sen fick ja ont i röven och överallt men de gå ganska bra nu.
Imorgon är det KM i hoppning på ridhuset och ska tävla mickey! Det blir 70 cm för oss och kommer nog gå finfint! bara jag inte har ännu ondare imorgon så ska jag va me!
På kvällen ska jag och amanda även till Vitbergs igen och åka:)
snyggare bror få man faan leta efter.......haha

JULKLAPPAR

(den är lurvig!)
Fick detta av pappa, erik och filip idag. får mera imorgon när vi firar hos mamma!

HO HO HO

Hej! har äntligen tagit mig till pappa och sitter och bara frästas över all mat som vi snart ska äta upp! Det luktar hur gott som helst och jag bara väntar och väntar. Det liggar klappar under granen och det står mitt namn på några av dom hoppas jag!
såhär ser jag ut idag!
Ha en bra JUL!

SAMMANFATTNING 2011

Ditt 2011 - Sammanfattning
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- ja
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Minns inte om jag hade nått så antar att jag måste svara nej
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- nej
4. Dog någon som stod dig nära?
- nej men en bekant
5.Vilka länder besökte du?
- Kalla Sverige
.6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
- Massor av saker!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
- inget speciellt
8. Vad var din största framgång 2011?
- Insett att man måste gå vidare
9. Största misstaget?
- finns många av den sorten tyvärr..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Lunginflamation
11. Bästa köpet?
- Datorn och mobilen
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- datorn
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- jadå
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
- Fest hos mange
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Olika för varje dag
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- oj, svårt att välje en sak
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- suttit vid datorn
18. Hur tillbringar du julen?
- familjen
19. Blev du kär i år?
- nja
20. Favoritprogram på TV?
- Värsta pojkvänns akademin
21. Bästa boken du läste i år?
- Ondskan
22. Största musikaliska upptäckten?
- Justin bieber
23 . Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- pengar
25. Något du önskade dig men inte fick?
- mobil
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
- Inget speciellt
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Minska på tråkigheterna så blir allt som jag vill ha de!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
- Levande
29. Vad fick dig att må bra?
- Mina underbara vänner och familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Justin Bieber
32. De bästa nya människorna du träffade?
- Finns många!
33. Har du legat på sjukhuset?
- nej
34 .Hur ska du fira nyår?
- Men min underbara vänner såklart!
35. har du varit lycklig detta året?
- nja
36. det bästa med hela 2011?
- Insett att man faktiskt kan vara sig själv och ändå passa in
37. Tror du 2012 kommer bli bättre än 2011?
- Hoppas de iaf!

GOD JUL

måste nog börja med att säga GOD JUL!♥
Min dag började kl halv 8 då jag klev upp och gick till Erica för att släppa ut hästarna! Täckade alla, släpppte ut dom och mockade åt eriacs hästar innan jag begav mig hemmåt igen. Vi har sett julkalendern och öppnat en julklapp! Jag var så nyfiken på min grannes julklapp så öppnade en av dom och där i fanns en superfin t-shirt!
Snart ska vi nog äta frukost som blir gröt sen ska jag ducha och klockan 1 åker jag vidare till min pappa där vi ska fira resten av julafton eftersom mamma jobbar! Jag hoppas det finns någon julklapp till mig där också! Sen har jag såklart köpt en massa julklappar! Jag älskar att köpa julklappar och dom är inte billiga heller! Hoppas alla blir glada.
Men ni får ha en superfin julafton!
GOD JUL än en gång!♥

UPPESITTARKVÄLL

Gokväll! Sitter och tittar på uppesittarkväll på tv'n. Har just varit hos Erica och gjort kväll hos hästarna. Fick en chokladask så tog hem den och nu äter vi ur den. Snart är den slut eftersom alla äter ut den och mamma frågar hela tiden om hon får en och jag kan inte säga nej...
Vi har fått julklappar av nisse men vi får såklart inte öppna dom förrän på juldagen eftersom vi ska fira julafton här då för mamma jobbar imorgon men då har vi ju pappa.
Vi har ätit suuuupergod mat! Vi åt älgfilé med potatisgratäng och kantarellsås! Typ standard lyx maten vi får i detta hus!
Ha en fin kväll!
pusspuss

HUNGRIG

Nu har jag sminkat mig och fixat håret litegrann!

REDO

Ska bara smika mig och platta håret sen är jag redo för en uppesittarkväll med endel av familjen och nisse! 

BLESS THE BROKEN ROAD

Hejsan! har städat lite, slagit in en julklapp, fikat och fått lite mera julkänsla i kroppen när mina söta grannar som jag brukar vara barnvakt åt kom förbi med julklappar som det varkar vara intressanta saker i. Vi får alltid så fina julklappar av dom och dessutom har domm varit i thailand i deras hemland för ca 3 veckor sen så kanske är något därifrån! Man vet aldrig. Sitter och dricker julmust och lyssnar på denhär låten nu, den är så bra!


1 DAG KVAR

godmorgon! ställde väckaren på 10 över sju i morse och kollade på det näst sista julkalender avsnittet! Jag tycker den är superbra och så är den ju spännande också. Somnade om halv 8 igen och sov tills 10.10. har bara legat i sängen och slappat men ska inte göra det riktigt hela dagen hade jag tänkt. Jag hade tänkt koka knäck. Kanske vara ute ligtgrann och få frisk luft sen ska jag till Erica min granne och göra kväll åt hästarna då jag och några andra ska hjälpa henne med hästarna nu under jul då hon är borta. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på! Kanske blir att fara och vara med lite vänner om jag tar mig någonstans.
haha erik fick bli fotomodell och visa min egensydda onepiece...
Ha en bra dag!
pusspuss

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Gokväll! 2 dagar kvar till den stora dagen och jag har just slagit in dom sista julklapparna. Detta kommer nog bli en toppenjul då jag får fira ensam med mamma i kusmark först sen åka vidare och fira hos min pappa i kåge med erik, filip och pappa. Eftersom min mamma jobbar på julaftonskvällen och natten firar vi jul i kåge i år! vi brukar vara här i kusmark men kan vara kul med lite variation ibland! Vi ska äta god mat och öppna fina julklappar och självklart är kalle anka en stor del i det hela. Det pirrar i hela kroppen av längtan och lycka så man bara inte kan sluta le.
sov gott nu allihopa!♥

JULKLAPPAR

Hej! Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Suttit lite här vid datorn där man fastnar ett tag. målat naglarna, fikat bulle och julmust, kollat och ränkat julklapparna lite, tittat på tv ''jullotta på liseberg'' och ''tinas julkök'', tvättat bort sminket och slagit in dom sista julklapparna.
Hoppas att ni har haft en fin kväll!

MÄ MÄ MANGE

Hej! Sista dagen idag! Så himla skönt! och fort gick den också! Vi hade julkonsert, jag sjöng mistletoe.. spelade spel och fick fika, lunch sen fick vi betygen och då var dagen slut! Det alla gick och väntade på hela dagen var såklart betygen och endel blev mer nöjd än onöjd men själv tycker jag det var helt ok! har inte kämpat för mera än jag fick och det är ju bra! Jag bestämmde mig i sista sekunden att jag skulle till stan så for med brudarna på stan och köpte en julklapp till en familjemedlem som var hur snygg som helst! Hoppas han blir glad! Vi åt på carl victor och tog kvart över 5 bussen hem. Har slagit in julklappen och tagit lite kort. Här har ni dagen inköp som jag kan visa iaf!
Hårband från glitter!

JULKONSERT

Hejsan! 2 dagar kvar till julafton och imorgon har jag sista lektionen 2011! vi får betygen och jag är nådigt nervös men tror på g iaf!
Ikväll har det varit julkonsert i kågekyrkan. Jag åkte buss till Lovisa Koss innan och fick åka med dom till kyrkan! Vi sjöng en hel del låtar och själv sjöng jag mistletoe med justin bieber som jag lagt ut så ni kan lyssna.. vet att det låter illa men jag gjorde mitt bästa iaf. Efteråt åkte vi hem och nu ska jag äta middag.. hmm lite sent kanske, men har helt ärligt inte hunnit göra de så passar bra nu! Sen skallar jag kudden så jag orkar med sista dagen också!
Vi har sovmorgon imrogon till 20 i 9 så jag kan åka med 8.10 bussen så jag får en halvtimmas sovmorgon iaf! Skönt. har jag tur kanske jag hinner ducha mellan julkalendern och innan bussen går!
såhär såg jag ut ikväll^, checka in skorna! visst är dom snygga?!
Sov gott!♥

MOOODIG

Nu är jag moodig och lägger ut film då jag sjunger med skolkören i bakgrunden.

MAGIC DESTINY

Hej! Har varit och ridit maggan medans erica red ville på hennes ridbana. Maggan var ganska stark men efter lite halvhalter och övergångar blev det lite bättre. Vi avslutade med att skritta en bit efter en stig dom har gjort upp!
jag och mamma skrapade just trisslotter! Jag skrapade en och vann ETTHUNDRA KRONOR! det var inte dåligt va?! så nu skrapade jag tillbaka smått och gott mat pengarna jag blev av med idag! Vi var nämligen och åt där idag, jag linn och josse! jag åt en hamburgare och det var såå gott:$ Vi åkte traktor med linn dit så vi slapp gå också:$ lata som vi är..
Jag sitter vid tv'n medans jag känner lukten av kantareller då mamma skulle göra varma mackor i ugnen med kantarellstuvning på:') hur gott som helst och som pricken över i:et har jag längtat efter det hela dagen! Kan inte bli bättre!
Ikväll ska jag kolla på film som jag skrev sen ducha och sova såklart! Ska försöka sova lite tidigare idag så jag är pigg imorgon, vill ju sjunga fint på kvällen.. haha
Puss på er♥

MISTLETOE

Hejsan! hade sett framm emot denna dag för att slippa alla lektioner men skulle kanske inte ha gjort det, hade hellre haft lektioner enligt min åsikt iaf. Men man får inte alltid som man vill. Vi hade om fattiga barn, demokrati och nå mera. Sen innebandy där lärarna vann.. dom sugå.
men iallafall så har jag kommit mig hem och fikat litegrann. Snart ska jag ta på mig ridkläder och prommenera till grannen där hon vill ha hjälp med att rida idag. Antar att jag ska rida maggan och det är alltid lika roligt! Kanske kan hästarna och erica få mig på bättre humör.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon mysig film, tror det blir braids maids(?) som linn rekommenderade.
Kom till kågekyrka imorgon 18.30 och lyssna då jag sjunger denna låt! ALLA ÄR VÄLKOMMNA!!
ni får ha det så bra!
pusspuss

3 SKOLDAGAR KVAR

Gokväll! har varit banvakt ikvälll! Vi bygde snögubbe och gjorde snö änglar sen åt vi pizza till middag. Har slagit in lite julklappar också!
Gonatt!
pusspuss

SVENSKA

Hej! Har svenska och många lyssnar... Läraren läser ur någon bok och ingen lyssnar.. Eller jo typ två st av tretti st.. Men det är bra dör så slipp vi jobba;)

THE DAY

Hej! Nu har jag kommit mig hem till pappa till kåge. Det blir inte att jag åker och lyssnar när lisabeth sjunger utan jag tar en prommenad till holken och umgås en sista gång detta år med folket där. Vi ska även få fika och all personal jobbar ikväll, kul! Ska sen hem och sova så jag orkar morgondagen i skolan. Denna vecka kommer nog gå ganska fort men endå sakta. Vi ska göra roliga saker men man kommer ändå längta tills det bara tar slut för i år!
Vi ska snart äta middag och det blir hemmagjorda grekiska biffar och makaroner! Blir säkert supergott och det passar ju för jag är superhungrig.
Ni får ha det bra!
Hejdå

SNÖSTORM

Hejsan! Idag är det så gott som snöstorm så det blir en ridhus dag idag med angelina och vanillin. Jag tänkte ta med mig filmkameran och kanske få filma lite. dom har tänkt hoppa eller rida markarbete. Ikväll ska vi även och kolla när lisabeth har luciatåg i kusmarkskyrkan klockan 18.00. Antingen så åker jag dit eller så far jag till kåge och är med på avslutningen på holken som är sista gången innan jul.
Men ni får ha en bra dag!
pusspuss

SING FOR LIFE, SING FOR JOY

Hej! Vaknade kl 9 och satt mig vid datorn då. Åkte med Angelina hem till henne  och har varit här hela dagen sen typ 1. Vi har varit på ridhuset och ridit. Nu har vi kommit hem till henne och ätit makaroner och bacon med ost i! supergott var det när man är hungrig. Snart ska vi nog och köpa godis sen ska vi slappa hela kvällen. Ska även sova här och imorgon kanske jag ska fota henne ifall att det är fint väder.
Ni får ha det bra!
pusspuss

TJENARE

Hej! Just nu funderar jag på att byta blogg till denhär bloggen eftersom baraolivialas.blogg.se är ett ganska komplicerat bloggnamn och jag tycker det är så jobbigt att säga ifall att nån vill läsa den osv typ om man säger det på skolan eller nått. Och desstuom skulle det vara kul med lite nytt kanske? vad tycker ni?

RSS 2.0