nya kläder


everyday is a new day, it's just a part of everything

Tog en sparktur in mot byn. Åkte hem till angelina där jag blev fylld av kläder. Då jag kom dit rensade hon sin garderob = Jag fick det mesta hon inte ville ha/inte kan ha. Eftersom mina byråer jag har kläder i är smockade blir det spännande att få se om det går prejja lite till också! borde nog skaffa något mera att ha kläder på/i. kanske en sådan praktisk och fin sak
tror det skulle vara perfekt att bara få hänga kläderna på en galje, hänga den på ställningen och låta den va platt och fin. Jag är däremot expert på att bara preja ner kläderna i lådorna just nu då jag inte orkar vika ihop dom = skrynkliga och fula kläder..

anywhere you are i'm near, anywhere you go I'll be there

tröja - veromoda, linne - ginatricot
Hej! Hade sovmorgon till halv 10 vilket jag glömt bort. Väckaren ringde 06.40, då var jag helt död. orkade knappt öppna ögonen, så trött var jag. Jag hade ont överallt och tänkte sjukanmäla mig, somnade om och vaknade halv 9 då jag kom på att sovmorgonen var idag. Jag var piggare så åkte ändå till skolan. Där hade vi tre lektioner sen slutade vi för dagen.

when you call my name

Hejsan! Skolan idag gick trögare än trögast men hjälper nog inte att klaga som jag gör heela tidenm, bara att gilla läget och hålla ut. Vi fick en ny tjej i klassen och allt flöt på som vanligt, dock trögt och alla var sura kändes det som. Efter skolan har jag bara tagit det lugnt. Kollat på lite OTH, sovit en stund och ätit middag.

everybody's laughing in my world

Dagarna går bara trögare och trögare. Jag blir bara tröttare och tröttare. Sängen känns bara mer och mer lockande att stanna kvar i på morgonen. Vad mer finns att säga? just nu är jag less på allt som har med skolan att göra.

everybody's talking about it

tröja & byxor - bikbok

kvällsfika

nudlar och pepsi, gott

nathalie

Har varit med världens finaste Nathalie hela dagen. Vi har fikat, skrattat i massor (som vanligt),
tagit kort och bara njutit av de sista timmarna på vårat lilla ''lov'', helt perfekt.

gårdagens/dagens

dagens
tröja - veromoda, byxor - cubus
gårdagens
tröja - ITAB, byxor - cubus

I want it all

Hej! Dagen blev inte som planerat, hade tänkt sova länge, tvätta kläder, kolla ikapp några avsnitt av OTH och bara ta det lugnt. Äh, jag åkte till nathalie istället. Slipper då tvätta och vara duktig, kan ta det lugnt här istället! Vi ska nog titta på någon film och bara ha det bra!
Ha en fin dag!
Hejdå

tonight

Hej! Ikväll ska jag prata på skype och kolla på OTH, är hemma själv hela kvällen så ska bara ta det lugnt och ingen kan tjata på mig om nått. Ska nog städa bort lite kläder och dricka cola.

du behöver inte lyssna, bara jag får säga det

Gokväll! Dagens planer blev inte som tänkt, jag åkte till kläppen där jag fotade Amanda och Pikkan, åkte hem och gjorde lite mat innan mamma och nisse kom hem. Med sig hem hade dom med sig denhär till mig
Jag har fotat lite med den och satt upp en spegel. Nu städar jag för fullt så mitt rum blir som jag vill ha det. Nu saknas bara lite detajler jag ska köpa någon dag. Vill ha träbokstäver där det står ''LYCKA'' och kanske något fint ljus!
Ha en fin kväll!

självutlösare


I still keep falling for you

lite nytt
hej, Vi såg ont tree hill och nu är nathalie påväg hem. Idag ska jag åka med angelina till ridhuset och filma litegrann då hon rider dressyr för Andreas Hesse. Sen blir det nog en hemmakväll för mig själv då mamma och nisse åker bort på dans, skönt.

OTH

Har varit med Nathalie hela dagen. Var på stan som jag berättat. Vi körde skoter till kusmark. Vi har ätit god mat och skrattat så magarna värker. nu säger vi godnatt med några avsnitt av OTH

I just smile when i'm with you

395826_2457592171011_1588331025_31692208_123076535_n_large

Home at home

Hej! Idag har jag varit på stan med sötaste Nathalie och hennes farmor. Fick med mig två tröjor och ett par skor hem. Skorna var välbehövliga och tröjorna var bara onödiga köp men kände ändå att jag behövde lite nya och frächa kläder.
just nu är jag med Nathalie, vi ska fota. Ska först försöka sminka en cool-makeup på henne, och sen upp med kameran!:D kul kul, men vi ska sätta igång med kvällsplanerna, seya.

just a smile on your lips is everything I need

Hej! Skolan idag gick ändå hyffsat bra. dock är jag trött hela tiden och tänker inte på vad jag gör. Idag när jag kom hem hällde jag grädde i glaset jag skulle hälla saft i.. Min tårta är klar, den står i kylen och väntar bara på att få åka iväg till ridhuset dit jag ska om ca en timme. Jag ramlade nämligen av en häst och då är tårta ett måste typ..

I've lose my mind

Hej! Hade matteprov idag och kändes ändå bra! klarade nog dom flesta uppgifterna hoppas jag på.. Efter skolan åka jag till världens finaste Nathelie där kvällen kan beskrivvar med ett enda ord = BÄST. Vi körde skoter och skrattade ihjäl oss. Jag har målat naglarna och försökte göra lite fransk manikyr men lyckas inte så bra:/ det är jättefult och kladdigt.. sen har jag 3/4 utanför naglarna så det ser bara skabbigt ut. har ätit tacos och så har hanna varit på besök med norrmejerier lastbilen! Snart ska jag se OTH sen sooova. Måste bara bli av med folket på skype..

domino

Hej! Skola idag. Efter skolan åkte jag till stan och solade, köpte tre linnen och ett par mjukisbyxor. Själv älskar jag byxorna!

I can't say that i'm sorry

Hej! Jag har varit hos Therese och vi har städat hennes stall. Vi for en sväng till ICA och nu har jag kommit hem och ska äta middag sen blir det OTH heela kvällen! Måste se klart säsongen, bara fem avsnitt kvar!

one tree hill

Godmorgon! Planerna för dagen bröts när jag kolla ut genom förstret. Det var tänkt att vi skulle åka slalom igårkväll men då hade dom inte öppet. Idag snöar det så nästa försök blir på fredag. Då tänkte jag såhär, jag kan vara hemma och kolla på OTH heeela dagen lång. Kanske ringer jag hit Therese så gör vi något kul!
(klicka)
Ha en fin dag!
puss

snö

Godmorgon! Vaknade tidigt idag och gick och duchade. Har kollat på ett avsnitt av OTH och nu ska jag gå ner och äta frukost. Pappa kommer förbi oh hämtar mig så åker jag till han och är där en stund och hämtar min väska där jag har alla mina slalomsaker. Vi ska till vb ikväll ifall det inte snöar och åka slalom/snowboard. Elin och olivia ska åka längdskidor oh vi andra åker slalom! blir nog en toppenkväll! Det ryktades om pizza till middag också!♥

nytt

49:- cubus

halsduk 50:-
t-shirt 49:-
tights 49:-
jag köpte allt på rean så fyndade riktigt mycket eftersom
jag räknade ut att allt skule bli typ 900 ifall det varit ordinarie pris!

I'm sexy and I know it

Hej! Skola idag. Efter skolan fick jag åka med Li och hennes mamma till stan. Jag fick med mig 2 tröjor, en halsduk och ett par tights. Pratar med vidriga folk på skype och ska snart till na och äta gooood mat och umgås med dom!
Ha en fin kväll!
Hejdå

I hate my life and I wanna die, cause I have got no IPhone

Hejsan! Känner att det går segt här men jag gör vad jag kan och det får tamefan duga. En gammal tant kon för att prata om andra världskriget med oss, hon var även med om det och fick upipleva det hemskast sm någonsin skulle kunna hända en människa tycker jag. Sen pratade vi om det vi hört och fick sluta klockan tre. For och solade sen har jag varit barnvakt. Snart ska ungen sova sen ska jag hem och sova själv också. imorgon är en ny dag då jag ska till skolan sen äta god Thailand hos min granne som kommer från Thailand och är expert på det där med Thaimat!

When the life not goes like I want

Godmorgon! Idag är det skola. Just nu har vi tyska och jag ahr gjort klart allt vi ska göra så jag kan bara ta det lugnt och facebooka litegrann.
Det är god lunch och jag är tröttare än tröttast idag. Jag vakande kvart över 7 och klev upp sen for jag med bussen till skolan. Efter skolan ska jag hem sen skolan igenoch sälja fika med Linn!


ha en bra dag!
Hejdå


SÄMST HUMOR

Hej! Sitter och snackar på skype med folk med SÄMST humor enligt mig.. men måste ju skratta så dom tror jag tycker det är kul. Jag är med Therese och vi har kollat på OTH och varit ute i stallet. Jag kollade på när Therese red och nu äter vi oss tjockare än någonsin! ha en bra kväll!

FÖRE/EFTER

FÖRE
EFTER

Therese östensson

Hej! Idag vaknade jag klockan 10. Kollade på telefonen och såg ett sms från Therese. Hon fråga ifall hon skulle komma till mig idag och självklart ville jag det! Så jag skyndade mig upp eftersom jag skulle hinna plocka ner tvätten och fixa lite i mitt rum. Nu är det klart och Therese har kommit så snart ska hon färga mitt hår! Sen kanske vi tar en tur med skotern om inte erik är ute med den heeela dagen vill säga. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Ha en fin dag!
blir nog finfint med denna färg denna gång också!

portérstek, klyftpotatis, sallad, sparris och 2 såser


Inte helt fel en fredagskväll som denna

Fredag den trettonde

Hej! Idag hade jag med mig datorn på skolan för svenska arbete och tänkte blogga men glömde helt bort det! Vi slutade klockan kvart över ett då mamma kom och hämtade upp mig. Vi åkte vidare till ICA och handlade lite inför helgen då det inte händer mycket för mig. Jag tror jag ska bara slappa hela helgen så jag är pigg och fräch på måndag igen. När jag skrivt klart här ska jag hänga min tvätt sen äta god mat som mamma lagat, kan ta kort på det så ni får se! Och ikväll kommer mammas ''kille'', snarare gubbe skulle jag vilja kalla honom eftersom han är över 50 år.
min gitarrplats, sitter alltid där då jag spelar gitarr och tittar ut genom fönstret som är
jäms med golvet och rakt fram.
Chips har blivit min favorit! De ska egentligen vara sweet chili!(tror vi har det i skafferiet)
godis dom jag inte ätit på jäättelänge, eller iaf inte köpt en godispåse.
portér stek till middag!
med nån slags potatis som inte var gjord då jag tog kort..
En fin ljusstake mamma fick av våra grannar från thailand i julklapp!
En bild på hur jag ser ut ikväll.
Datorn lär gå varm ikväll!
Och såklart måste man ha en skön plats att sitta vid datorn också!
Och såklart mobilen!
Sen köpte jag ett nagellack i färgen orange som var på rean.
Det genomskinliga fick jag i julklappa av filip och ett likadant fast rött.
Sen MÅSTE nån färga mitt hår så jag blir av med min utväxt. Nån frivillig?
Ha en underbar kväll!

Försov mig

Hejsan! Försovde mig i morse. Jag kom halv tio till skolan då vi hade 20 minuter kvar av lektionen. Sen hade vi hål i 55 minuter sen var det so. Fisk till lunch och nu har vi bestämmt lite till klass tröjorna. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra med ska till stan efter skolan och sola sen gå en stund på stan. Ha en bra dag!


hej

Hej! Skola idag. Rektorn pratade om något tråkigt. Jag slutade kvart i 2 och tog kvart över 2 bussen hem. Har varit på US-möte ikväll. Pratar med folk på skype och ska snart duscha. Eftersom jag inte kan sova förrän sent på kvällen tänkte jag slå på någon bra film tills jag somnar.
skitful

You turned out to be the best things I've never had

Hej! Tog mig faktiskt upp i morse och käkade lite till frukost men hade ont i magen typ hela förmiddagen för magen är inte van frukost eftersom man bara äter middag när man kliver upp typ 2 på dagarna på jullovet.
Vi hade lektioner till tio i 1. Bussen som skulle komma kom aldrig så vi stod ute och ferös ihjäl sen gick vi in efter typ 50 min. Pkte med kvart över 2 bussen hem och har sovit och ätit sen dess. Sov från halv 4 till 6. Men skönt ändå att om jag sover när jag kommer hem från skolan kan jag ändå sova på kvällen när jag egentlige ska sova xD!
Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på oth sen ducha och sova.
Dålig start = dåliga betyg
Ha en fin kväll!
puss

Live like every secound was the last

Hej! Idag har jag inte gjort så mkt, jag var en sväng till stan och solade och köpte lite småsaker som en tröja, nagellack och ett skärp. Annars har jag tvättat kläder, duchat, städat lite och suttit vid datorn som vanligt.. Nu ska jag snart sova och hoppas på att jag inte försover mig imorgon. Hade nämligen tänkt ta en rejävl sovmorgon imorgon sen får jag veta att det är skola. Men ser fram emåt att träffa alla underbara vänner och klasskompisar som finns där!
Ha en bra skolstart vill jag hälsa alla ni som börjar imorgon!
Nu skallar jag kudden!

Du får passa dig som satan

Hejsan! Jag har varit och handlat idag, gjort mat och ätit. Pappa har även fixat tvn som var ''sönder''. Snart ska pappa skjutsa mig till Kusmark där jag ska sova. Jag har stalljour ikväll också som jag berättat, så ska till ridhuset klockan 7 och ta in hästarna och ge dom mat.
Ha en fin kväll!
kram

STALLJOUR

hejsan! Somnade för sent inatt då jag skulle upp halv 7. Åkte med maggan och mye till ridhuset då vi hade stalljour och skulle släppa ut hästarna, mocka och göra hö. Åkte hem med dom också. Satt mig vid datorn men var för trött efter ett tag så gick och la mig en stund till. Sov till kvart över 11 och åkte till pappa med min granne som kom förbi innan bussen och jag hade tur att få åka med dom istället. Nu ä rjag hos min pappa och ska vara här hela dagen till ikväll.
bussresan till svansele
ha en bra dag!
puss

10 saker jag är rädd för

- att jag inte ska vakna på morgonen
- spindlar
- ormar
- fiskar
- mörker
- vara hemma själv
- få IG på prov när jag har pluggat allt jag kan
- att det ligger någon under min säng, som tur är har jag smockat med saker där under så det är nog lugntxD
- att det är någon i mitt hus när jag kommer hem från skolan som inte ska vara där
- skräckfilmer

11 SAKER OM MIG

♦Jag har slutat rida på ridskola
♦Jag har skilda föräldrar (bor nästan på heltid hos min mamma men vet inte vaför)
♦Jag måste tvätta mina egna kläder för jag fyller tvättkorgen hela tiden...
♦Jag är längre än vad ni tror
♦Jag äter på någonting hela tiden men går ändå inte upp i vikt
♦När jag har varit på stan kommer jag alltid hem med någonting nytt
♦Jag försöker lära mig åka snowboard och kommer alltid hem med minst ett blåmärke
♦Jag hatar att städa
♦Jag älskar att baka men äter aldrig upp det så får inte baka mera för det blir bara gammalt då ingen äter upp de.
♦Gitarren är min bästavän, kan inte leva en dag utan att spela på den
♦Jag sjunger jämt och skulle vilja ha ett isolerat rum där ingen hör mig så jag kan sjunga och spela hur mkt jag vill   utan att jag stör någon

I've had enough

Hejsan! Idag vaknade jag halv 3 och for till ridhuset. Filmade när angelina, amanda och jennifer hoppade. Nu ha rjag kommit hem och duchat och klätt på mig. Snart ska vi äta god mat sen kommer pappa och hämtar mig så åker jag till kåge och är där ikväll.

HALLONSODA

Hej! Vaknade hos Angelina i morse. Vi fikade frukost sen kom pappa och hämtade mig. Jag åkte med han till kåge ett tagm åkte bil med jörgen hem till mamma och städade bort efter att jag och natta sovit där. När mamma kom hem skjusade nisse mig tillbaka till pappa och så är jag här ikväll. Åker med 20 i 9 bussen hem till kusmark igen.
hittade en bild från övernattningen på mathias och robin
puss

OH, SNAP

Hejsan! Har varit på vb idag igen med nathalie och åkt, var toppenväder och sjukt kul! Ikväll har jag häslat på världens bästa josefin och vi har pratat, kollat på elsas värld och så följde hon mig till bussen så jag slapp gå själv. Tog bussen till Angeklina och nu sitter vi här och funderar på att gå ner och äta någonting, vi är hungriga båda två och jag ska då hålla mig vanek tills JVM börjar inatt.. Vi ska se de men bara finalen för jag har inte sett nån annan match. Kan ju vbara kul att kolla hur det går för sverige.
Imorgon tror jag att amanda och nellie skulle följa till vb så jag är där en tredje gång denna vecka, nästa inköp kanske blir ett årskort där? Eller har redan spenderat 500 spänn där så det är nog inte värt de. Sen ska jag nog hem och ta det lugnt då jag måste vila upp mig inför skolan. Eller så far jag och är med tjejorna från kåge på kvällen!
Ha ett bra liv!
puss

VITBERGSBACKEN

Hej! Idag har jag och mina underbara vänner varit och åkt i snötormen på vitbergs. Inte det smartaste valet en sådan dag kanske men det funkade. Har fått ett blåmärke som knappt syns men det gör ändå ont.. tror jag landade på nått konstigt sätt och vred om känet. Just nu sitter jag och pratar med folk på skype. Och ikväll får jag besök av nathalie och vi ska nog inte göra något speciellt utan bara ta det lugnt efter en dag som denna då man blir helt slut..
Ha en bra kväll!

SLÄKTTRÄFF

Tjo! Har varit på släktträff som jag sa. Vi fick smörgåstårta och marrängtårta men jag fick glass för jag tåler inte marrängXD Självklart blev det en massa prat och den som låter mest har ALLTID rätt i våran släkt. Så kommer det alltid vara och har alltid varit. Det kommer mera och mera småbarn och nya människor hela tiden. Kan vara bra med lite nya människor, det är alltid kul! Ikväll ska jag kolla på JVM tills jag somnar men ska försöka vara vaken och kolla på hela. Sen blir det att sova och imorgon kommer jag inte hinna  sitta vid datorn förrän på kvällen. jag ska åka på vb på dagen och har usmöte på kvällen så när jag kommer hem kanske jag uppdaterar om jag orkar.
kommer aldrig glömma vår hemliga uppgångXD
Ha en fin kväll!
puss♥

SAVE THE WORLD TONIGHT

Hejsan! Vaknade klockan 9, klev upp 10 och åkte iväg till lassarettet för att sola för mina exem. Han gå på stan en stund efter som köpte en mysig kofta som var på rea. Jag har duchat och klockan fyra åker vi iväg på släktträff där jag ska ta med min släktkrönikauppgift som vi ska göra under lovet. Tänkte att den skulle bli en perfekt tid att göra den då den äldsta i min släkt kommer också vara där. Vi kommer hem nån gång ikväll och jag ska nog försöka lägga mig lite tidigare än jag gjort dom senaste dagarns för jag ska åka snowboard imorgon på vb om vädret tillåter såklart.
I'm sexy and I now it

DON'T GO BREAKING MY HEART

Hej! Det har snöat hela dagen och jag har varit hemma och tvättat och suttit vid datorn hela dagen. Jag har tvättat två maskiner så alla mina kläder är rena. Annars har jag bara suttit vid datorn. Jag sitter vid datorn typ hela tiden och har varkligen blivit en datanörd. Ikväll har jag och mamma varit en sväng till byske och tillbaka men är tillbaka till datorn nu igen. Jag kommer nog sitta här hela kvällen tills jag somnar.
Hejdå

VINTER, VINTER, VINTER OCH SNÖ

Godmorgon! Vaknade halv 1 idag och känns som  jg har sovit bort hela dagen.. Har tvättat på morgonen och ätit varmkorv me bröd till frukost. idag har jag inga planer så städar lite hemma. Det var tänkt att vi skulle fara på vb men det snöar supermycket ochb jag var inte sugen när jag vaknade så vi stannade hemma. Senare idag kanske vi ska ut med skotern en sväng, beror på om det slutar snöa och om jag känner för de.
Världens bästa LOVISA KOSS fyllde år igår! Grattis gumman:*:*:*
Ha en bra dag!
Hejdå

2012

GOTT NYTT ÅR!
Nytt åt och nya möjligheter! Min gårkväll tillbringades i Ersmark med massa folk! Vi hade superkul med god mat och massa lekar. Kvällen slutades med jägarna 2! Jag somnade efter typ halva filmen men har redan sett den så det gjorde int så mkt, den är en film jag skulle kunna rekommendera, man blir verkligen inne i filmen medans som den är ganska läskig tycker jag.
Idag har jag bara tagit det lugnt, är helt slut för vi hade typ itne en ugn stund igår så kände att jag behövde de. Pizza till middag och nu är vi hos mamma. Men kväll blir inte mkt roligare. Ska sitta här hela kvällen så har inget mera att berätta för stunden. Kanske kommer lite bilder sen om josse skickar några!
Hare bra!
Hejdå

RSS 2.0