there's no halo around my head no there's no angels here

idag är nog bästa skoldagen som någonsin har existerat, jag har sovmorgon till klockan 20 över ett och har bara svenska och engelska sen slutar jag. Efter skolan ska jag på stan och köpa massa onyttiga saker som man kan äta så jag är väl förberedd för en bussresa på 15 timmar, jag ska nämligen till karlstad och pimpla SM med mina kompanjoner imorgon, vi ska bo på hotell vilket betyder hotellfrukost och satan vad jag ska äta, jag ska rulla hem, det är mitt mål, tack och hej leverpastej!

nobody sees nobody knows we are a secret can't be exposed

Min alla hjärtans dag fick bli utan kille vilket resulterade en riktigt dålig dag, tur som var så livade mina vänner upp stämningen litegann iaf, vi åt pizza, godis, myste och såg valentine's day vilket var helt okej. Sen dess har jag gymmat, varit i skolan, suttit massor vid datorn och hängt med kompisar.

Sen så är jag trött konstant, jag är lika trött hela tiden, det är som jag är nyvaken hela tiden. Nått fel är det med mig, antingen är det att jag är ungdom, att jag kanske har brist på hormoner eller järn, eller så behöver jag lite kärlek, dom flesta säger att utan kärlek är man alltid trött, så det kanske stämmer.
saknar er♥
 

tonight will be the night that I will fall for you

hej på er, igår hade jag en bra kväll med fina vänner. Lovisa och olivia kom hit sen var erik, wilma och jon här också, vi hade kul hela kvällen, jon spelade lite gitarr vi såg davids bidrag ur melodifestivalen, skrattade, pratade, åt kladdkaka osvosv. Idag är det söndag och jag känner mig lite sjuk och har lite ont i magen så jag tar det bara lugnt, ska nog klä på mig massa kläder och gå ut och göra en brasa på gården och grilla lite korv eller nått, är typ aldrig ute så måste bli ändring på de.

only know you love her when you let her go

hejhej! igår var jag i skolan till klockan 2, jag och olivia fick skjuts till stan och nathalie fick springa så hon hann med halv 3 bussen som vi tog till umeå. Vi åt på donken och frasses, olivia köpte skor, dom shoppade lite och avslutningsvis köpte jag min första subway kaka och det var verkligen inte sista!
 
Från min instagram, heter oliviaaarvidsson där, följ mig!

RSS 2.0