Det var en dag i Juni, jag var på läger i Ljungby

Kollar på Sveriges mästerkock, har hunnit jobba matte, fikat, duschat. jag måste jobba lite till matte och svara på SO frågorna innan jag stänger ögonen för ikväll. Vi hörs imorgon!

Jag känner dig för du bor i mitt hjärta

Hej! skolan gick helt okej idag, hade 2 lektioner utan lärare så det blev inte mycket gjort då. Kollade på film på två lektioner sen vare bara elevensval kvar. Jag, emma, ellen och kiza dansade! Eller kiza dansade inte så mkt men. Tog bussen hem och har just ätit lite mat. Det blev thaiwook som min mamma är expert på att göra, inte för att skryta men jag älskar den verkligen! drack icas äckliga cola till sen tog jag lite kort. Gick ut en stund också! Nu har jag hamnat här (som vanligt då) men ska snart försöka slita mig från datorn eftersom pluggandet måste göras nån gång! Här får ni lite vackra bilder jag tog. 2 på maten och en på mig^^
morgontrött tjej eller vad?!

you don't know you're beautiful

Hej! Idag har jag haft ont i huvet hela dagen, varit på dåligt humör vilket mina klasskompisar har märkt också tror jag. Jag hade massor med saker jag skulle ta hem från skolan men var ändå tvungen lämna lite. Jag har massor att göra också, matteprov på fredag och jag är på uppgift 23, ligger efter i läsandet av pojken i randig pyjamas, so frågor måste göras, läsa sammanfattning av biologin så jag klarar nationella NO, tyskan är jag vääldigt mkt efter i.. Jag vill bara lämna allt och låtsas om ingenting men det går inte. Jag är stressad som ett djur och kan inte koncentrera mig nu för tiden. Förlåt om jag klagar men måste bara få ut det nån stans!
Snart ska jag fara och pussa lite på världens finaste person sen ska jag hem och plugga tills jag sprängs. Big brother står också på schemat då jag ligger efter hur mkt som helst i det! Jag har massor av serier jag vill följa också men eftersom jag aldrig sluta sitta vid datorn så är det omöjligt att kolla på datorn hela tiden istället för att kolla på tex, oth, BB, melodifestivalen, elsas värld, Türkisch. Jag hinner bara inte! tiden borde gå saktare om man frågar mig. Dagarna går hur fort som helst. Jag hinner hem och sitta vid datorn sen åta middag sen sätter jag mig här igen sen är klockan helt plötsligt 00.00 och då är det för sent att börja kolla på TV..
Hoppas ni har det mindre stressigt och lever istället för att sitta vid datorn HEELA tiden som jag gör!
peace

vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer


TJEJKVÄLLEN - BILDER

Förrätt:
Varmrätt:
Efterrätt:

Just a kiss on your lips in the moonlight

Hej! Nu har jag äntligen tagit mig hem efter några dagar i kittelfjäll! Vi kom egentligen hem igår men jag åkte aldrig hem, jag for till älsklingen direkt och sov där inatt, mys♥ Jag kom vid 12 tiden och nu har jag hunnit packa upp allt och duschat. Ska på adams mosters dotters 1årsdag ikväll! Vi ska äta där osv, blir säkert trevligt! Adam sover här inatt sen åker vi till skolan imorgon. Eller han praoar och jag ska till skolan. Jag hade lovat bilder från tjejkvällen som kommer i ett annat inlägg men jag lägger upp lite bilder från kittelfjäll nu!
^han åker som en gud! Sen kom jag där och kunde knappt åka som man ska..
påväg hem!
xDxPpdpdpdXdxxdxdpdpdppxDp

ont i benen

Hej! Idag har jag väldigt ont i benen men det är strålande sol så det går inte låta bli att åka! Eftersom detta är sista dagen har vi provat lite olika backar och alla är lika roliga. Endel är supersvåra men det är bara kul eftersom man inte gör sig så illa då man ramlar då snön är mjuk! Jag tänkte ta lite kort då vi ska ut igen. Jag har sparat på fotande eftersom det har varit så dåligt väder då det snöat varje dag hittils. Vi åker hem klockan 3 och ska stanna i malå för att äta. Vi kommer nog vara hemma till mello så jag hinner se de okså! Blir nog att sova tidigt då man blir helt slut av att åka skidor:)

All my life

Hej! dag 2  i kittelfjäll bjuder på skid/snowboard-åkning eftersom vi for hit för att åka i backen. Det är mycket roligare nu när vi är fler som åker. Lite tråkigt att bara åka med brorsorna eftersom filip bara klagar. Vi åkte skidor sen ville dom att jag skulle åka lite bräda så åkte ett åk och det är sjukt svårt! Och jag som är så feg går det ännu trögare för eftersom man måste våga för att ta sig nån stans, visst jag tar mig ner men inte på rätt sätt! Tim som är här åker som en gud och han försöker lära mig, visst det går lite bättre men kan fortfarande inte. Sen är det så himla brant också! Men ska göra ett nytt försök senare! Nu har vi ätit lunch och snart ska vi ut och åka igen! hejdå

We are gonna dance into the sea

Hej! Nu har sällskapet kommit, vi har hunnti prata en hel del och snart ska jag gå och sova. ska först duscha sen hälsar jag på john blund. godnatt

Everyday i'm suffling

Hej! Kvällen började inte som planerat. Nog för att jag inte hade planerat den men jag brukar inte planera att tappa telefonen ner för trappan så skärmen blir mera sprucken än den lilla repan jag redan hade på den. Just nu ser min mobil ut så här.
Sen la jag mig och sov tills skellefteå gjorde första målet i hockey för då skrek dom där nere. Sen fick jag veta att jag inte är ensam som tappat mobilen så kännermig inte så forever alone om den saken längre. Nu bloggar jag och dricker hallonsoda. Snart borde sällskapet komma och ska snacka med han som kommer hit om försäkringar, han jobbar nämligen på folksam så han kanske kan ge mig lite tips. Sen ska jag duscha och sova. Är helt slut efter dagen och måste samla nya krafter inför imorogn. hare bra!

The feeling when you're lying next to me is indescribable


I just wanna see you smile

Hej! Dagen bjuder på skidåkning hela dagen. Jag har åkt lite snowboard och slalom. Är sämst på att åka snowboard men jag tog mig ner några gånger iaf! Filip var nära att få hjärnskakning och jag har ont som fan i röven efter snowboardåkningen eftersom varje gång jag ramlar sätter jag mig ner och får ont i svanskotan. Det går nog över snart! Vi har ätit våfflor till lunch och nu är erik och filip ute och åker, ska nog gå ut och åka jag med. Stannade bara inne och hämtade lite nya krafter eftersom det är superjobbigt att åka för det är raviner som stupar rakt ner och när man åker kan det helt plötsligt komma ett stup rakt ner som man inte är beredd på. Så en summering av början av resan = hur kul som helst!
Ha det bra vi hörs ikväll!
pusspuss

sämst bilder på stugan

tog just lite bilder på stugan, dom blev inte så bra men lägger ändå ut dom för några ville se:$
sista bilden är på utsikten, inte helt fel. orkar inte skriva bildtext till alla, ni fattar nog ändåxD

KITTELFJÄLL

Efter flera om och men har vi äntligen kommit oss till kittelfjäll! Det började med att vi inte hittade till stugan. Först körde vi nästan ner i diket, körde in i snödrivan, bilar som stod ivägen och som grädden på moset var stället igen snöat så det var bara attt börja skotta! Men nu har vi ätit middag och landat, jag har bäddat i min säng  och toffel syster som jag är så bäddade jag filips också. Nu pratara jag med bästa adam och linn på skype och ska snart se sveriges mästerkock på TV som finns här! Det är som ett hur vi bor i, hur fint som helst. Det kommer bilder då jag orkar lägga ut dom. Känner att jag har en hel del bilder jag måste lägga ut. Men ska ta tag i de snart. Då jag orkar. Hejdå

so many things that I wanna do, so manny things that I wanna say to you..

Tyvärr har jag inte haft tid åt detta idag då jag åker med min familj till fjällen imorgon och stannar där tills på lördag, jag har med mig datorn men vet inte om det finns internet i stugan. Kanske har jag tur och då kommer jag självklart uppdatera därifrån! Jag har packat, städat och gjort hemprov ikväll. Han prata en kort stund med finaste adam på skype också! Nu är jag äntligen klar, jag har antagligen glömt nått = massor av viktiga saker. Det är ALLTID så när jag ska bort. Allt viktigt stannar hemma och då blir man på dåligt humör så är allt förstört. Vi åker kl 1 imorgon, dom kommer och hämtar mig på skolan så åker vi förbi hos mamma och hämtar alla saker sen åker vi mot kittelfjäll! Jag och filip har laddat med OTH och ska se de hela vägen och lite till! Eftersom det går trögt i den serien för mig fastän den är himla bra så är detta ett perfekt tillfälle då vi sitter i bilen ca 4 timmar. Nu ska jag dusccha sen vänter big brother!
ha en fin fortsatt vecka allihopa!
puss

mys med bästa tjejorna

Ikväll har jag varit på tjejkväll för sista gången.. tråkigt men sant. Vi lagade tre rätters middag och hade det allmänt mysigt tillsammans! synd att det var siat gången, kännde att vi skulle kunna göra det flera gånger! Jag hade med mig kameran och fotade lite men eftersom klockan är ganska mkt och jag ska sova. Jag lovar att bilderna kommer imorgon efter skolan!

Scrubs på Svenska?

Tjo! Ännu en vecka har börjat, den kommer innehålla både bra och dåliga saker.
Vi börjar med den bra. Jag åker med familjen till kittelfjäll och stannar där till på lördag.
Den dåliga är dock att jag inte kommer få träffa den jag älskar förrän på söndag!

Can you feel the love tonight

Har varit med älsk hela helgen. Han är verkligen hur snäll som helst! Vi käkade fruskot sen åkte han iväg till boliden för hockeymatch. Jag hade planerat att städa rummet, skotta plogkanten och plugga som ett tok = jag har suttit vid datorn och inte gjort någonting.. kanske borde börja agera?! jag har tänkt gå och sova tidigt ikväll så jag är pigg imorgon då det är skola igen. Jag går skola till onsdag klockan 1. Vi åker till kittelfjäll då och stannar där till på lördag! Vi ska åka slalom och bo i världens finaste stuga! här har ni en bild på den, på sidan direkt vid backen:]

Put you're hearts in the air

Godmorgon! finaste adam som här inatt, vi kollade på oth tills vi somnade. Vknade kl 10 i morse av att hans tränare ringde. Vi har ätit frukost och kollar på nu TV, american funniest home videos. Adam åker till boliden halv 12 då ska jag plugga häcken av mig så jag klarar NOprovet som jag fick IG på. Det betyder omprov på torsdag och då ska jag tamefan klara de!
Ha en bra da!

bowling

Hej! Helgen spenderas med världens finaste. Vi har myst, bowlat med linn och danne, tyvärr kom jag trea av fyra men vi hade kul ändå! Eftersom adam fuska till sig en andra plats så räknas han som trea. Nu ska vi kolla på OTH sen sova eftersom jag är jättetrött! men ni får ha det så bra! puss

Tagga tagga tagga tagga tagga tagga bowling

dagens
idag blir det inte bra uppdatering här inte. Jag ska ha skola, klippa mig sen bowla med finaste adam. Danne och linn ska också följa! blir nog en toppenkväll! puss

bussar är det värsta jag vet

Hej! Dagen blev inte riktigt som planerat.. Till en början funkade den helt och hållet. Vi hade bild och jag var taggad på att rita så hann klart allt vi skulle hinna klart. Sen började de. Spya till lunch, arbetspasset funkade en stund sen orkade jag bara inte mera. Matte är det värsta jag vet och jag fattar INGENTING!:@ Fick smaka världens godaste fanta hos linn! Vi tog bussen till stan och jag gick och solade. Sen kommer jag till stan där jag och linn går runt, det är jättevarmt. Jag ska åka med vart över 5 bussen hem och springer tio över från vero för att hinna. Hoppade in i bussen där den brukar stå och hann inte läsa på den. Den börjar rulla och jag känner inte igen en jävel som sitter i bussen. Bussen svänger åt fel håll och jag fattar ingenting. Men brydde mig inte så mkt mer om de, tänkte att dom kanske kör någon annan väg för att komma ut på E4an. Sen åker vi rakt ut i skogen, då börjar jag fatta att jag kanske sitter på helt fel buss. Så jag åkte till Boliden och tillbaka. Självklart får jag slut ström i mobilen så jag kan varken ringa eller smsa om att jag inte kommer hem på ett tag eller till adam eller någonting.. Så där förstördes min kväll. Jag tog mig till stan och gick till Edda där linna och emma var och skulle kolla när danne och micke thaiboxades. Mamma kom och hämtade och så säger hon ''jag var just påväg att ringa polisen''. haha söt mamma jag har.. Där har ni min kväll. Nu har jag tvättat och plockat ihop torr tvätt. Duchat är chek och nu slaggar jag för ikväll! puss

All I wanna say is that they don't really care about us



Hej! Sitetr på skolan och har ingen lärare nu så hälsar på franskorna i datasalen. Jag har ingen aning om vad dom jobbar med men verkar som nått kul. Eftersom vi inte har någon laktion har vi en lektions hål sen matte. Jag tar bussen till stan för solning av händer och fötter i 2 min.. Jag måste alltså gå till sjukhuset och tillbaka för 2 minuters solning av  händer och fötter.. inte värt men det blir bättre så jag kanske har tur och blir av med mina exem någon gång, men då ska jag har riktigt tur!
He en bra eftermiddag!
puss


She dosen't mind

mickey♥
Hej! Somnade riktigt tidigt igår, tror klockan var typ nio. Det märks verkligen på mig när jag går och lägger mig tidigt eftersom jag är pigg redan nu och jag brukar tvinga mig upp typ 5 min innan bussen går men idag vaknade jag till och med före väckaren av mig själv. Jag känner faktiskt att jag vill till skolan idag och göra någon nytta så ska bara klä på mig, sminka mig, platta håret och fika sen bär det av till skolan. Ha en bra dag allihopa!
puss♥

I love you

Jag åkte till adam in i skogen och myste igår, helt klart mysigast på länge♥
Dock började denna dag inte lika bra. Jag och Filip missade bussen så vi tar nästa som går om 6 min till skolan! Jag har NOprov och har inte pluggat ett skit..
Jag hoppas ni får en bättre start på dagen än vad jag fick!
puss

kom som du inte brukar dagen

Skola-hem-duscha-plugga till NOprov-middag-innervik-hem och sova
ha en bra alla ♥dag!

this is real, this is me


Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingenin

Hej! Är inte helt frisk ännu men på bättringsvägen iaf! Var på skolan men hoppade över idrotten, istället gjorde vi sjuka (jag och josse). Vi var duktiga och skrev om skridskons historia (haha josse skrev att vi gjorde den tillsammans fast hon gjorde den själv, schysstare får man leta efter!). NO'n gick jävligt trögt och vi har prov på onsdag.. So'n glömde jag på skolan och vi har prov imorgon. Kan livet bli mindre peppande nu? Allt går år helvette. Tur att jag har världens finaste vänner!
Här är en av dom

I can't help my self, I'm looking for ya

Hej! Jag la datorn lite på sidan nu i helgen då jag har varit med mina fina vänner♥ Igår åkte jag till ridhuset på morgonen och hade kul med US-styrelsen. Jag kom hem kanske klockan 3 då jag duchade sen kom mina vänner hit. Vi kollade på skräckfilmer, the fourth kind och black christmas. Vi kollade kanske 5 minuter på melodifestivalen också. Sen blev det komedi, the last song, hannah montana the movie, tusen gånger starkare och så spelade vi kort. En toppen filmkväll skulle jag säga!
Idag har jag och nathalie kört skoter och provat på att skriva en låt vilket gick liite trögt. Nu ska jag baka en kladdkaka sen sova! Har inte sovit så mkt inatt så tror jag behöver ta igen det tills imorgon då det är skola igen.
puss

Hey I heard you were a wild one

Jag vet att detta låter konstigt men jag är faktiskt redan på bärrtingsvägen! rösten kommer tillbaka mer och mer och jag får mindre ont i halsen för varje stund som går. Det kan ju vara för medicinsakerna jag tagit men jag har också legat tyst sen jag kom hem så det är nog en av anledningarna hoppas jag!
Nu äter vi, bättre sent än aldrig!

hes..

Hade sovmorgon i morse, jag vaknade med skitont i halsen. Mamma frågade mig nått och jag skulle svara då det inte kom något ljud från min mun.. igårkväll kunde jag prata men hade jätteont i halsen men det blev ändå bättre på kvällen. Trodde det skulle vara bra idag men det var mkt värre. Sen har jag märkt att vi pratar ändå om ganska mycket på skolan eftersom det inte gick att hålla tyst. Så just nu ligger jag med ont i halsen och drogar halstabletter, huvudvärkstabletter, nässpray och hostmedicin.. inte det roligaste jag varit med om. Mamma håller på med jättegod mat men såklart kommer jag inte känna smaken av nått.. Ikväll ska jag kolla på film, inte säga ett ord och dricka flera liter honungsvatten! Detta betyder att jag inte är taggad på något just nu. Vill bara sätta mig i en låda där ingen kan varken se eller höra mig!
På nationella skrev jag om en bilolycka, ''när tiden stannar''. Innan vi fick rast fick jag veta att min uppsats ska skickas in till skolverket.. inte kul
Imorgon ska jag till ridhuset på dagen med us och ha kuul! På kvällen kommer lite folk hit och vi ska mysa och kolla på film! Blir nog en toppenkväll hoppas jag. Ha det bra!

min klocka har stannat, under dina ögonlck


Gotta be fresh, gotta go downstairs

Tjo, pratar på skype men ska snart sova. Imorgon är det nationella och jag har förberett fruktsallad, kexchoklad, cola och gott och blandat! kanske blir en pizza på de också!

my room


I'm still alive but I'm barley breathing

sitter och dricker kaffe, försöker lära mig dricka de, det ska vara svart insåg jag just..♥
Idag gick vi genom nationella på svenskan. men bästa lektionen var nog SO'n, jag antar att jag tycker det är kul för jag jobbar mest på dom lektionerna och tycker det är intressant. Just nu har vi samhällsekonomi vilket är bra att veta i framtiden också antar jag, sånt med vad man gör med pengar osv.
När jag vaknade i morse kände jag mig jättesjuk men åkte ändå till skolan. Väl där hade jag piggnat till och orkade jobba lite. Elevensval hade vi skridskor vilket gick väldigt trögt så var bara med i början tills mina tår var förfrusna.. Jag gick in och spelade lite badminton mot Philip, jag fick smaka en bit choklad, det var nån ny sort! Marabouchoklad med saltlakrits i! måste köpa en sån tills imorgon då vi har nationella i svenska igen och ska skriva en uppsats på 2 timmar och 40 min.. wish me goodluck..

linn johansson

Har varit med Linn ikväll. Vi åt vårrullar, fotade, kolla på elsas värld, pratade och bara tog det lugnt. natti♥

kraterbullar

ja är kung på baka, dock skitäckliga bullar

no makeup today

kofta - bikbok (mammas)

make me smile

Hej, skolan gick hyffsat bra till en början. Jag var redo för nationella, eller? nä. Efter var man så gott som DÖD i skallen och kunde inte koncentrera sig på någonting någon sa eller gjorde. fick in ett halv tal i matteboken sen var det stopp. Äcklig fisk till lunch och vi slutade ca kvart över två så han knappt med bussen, bara att ta jackan och springa. När jag kommer hem är det 16 grader varmt i huset så sitter här och huttrar. Nu ska jag ta mig någonting i magen så jag får lite energi. puss

a beating love within my heart

Gokväll, blev bara ett avsnitt av oth. har duchat och lyssnat på loreen!
Nationella imorgon på morgonen så måste sova NU

When the feeling is right

hej! skit tråkig dag som alla andra. Eftersom alla är likadana, lektion efter lektion, borde jag ha lärt mig men kan fortfarande inte känna lyckan i nått av det. Lärarna blir bara surare och surare och hårdare och hårdare, kan beskriva dom kort, SÄMST. Solade efter skolan, inget mer med det. Åt kyckling klubbor och potatissallad till middag. OTH hela kvällen, hare bra!

minna är bäst = elias suger

rubriken säger allt!

I wanna know what you say if i said that I love you



I wanna shout it out loud

Hej! Mötet tog ca 4 timmar då vi skratta bort hälften tror jag. Dessa möten gör verkligen att man blir glad! såklart är vi serriösa och kommer fram till viktiga och bra beslut men kul är en stor del i en styrelse tycker jag:D
Idag är det söndag, det betyder en lugn hemmakväll me godis och oth. ha de bra!

if I loose my mind, what can I do?

Höll mig inne i ''kylan'' som blev värme efter et tag igår, tog det lugnt och pratade på skype. Tog sovmorgon till halv 12 så har nästan nyss vaknat. Us-möte står på schemat och det är årsmöte så alla ska baka en sort var, blir kladdkaka för mig. Måste kila!

gotta get a all from babylon

Dåligt med uppdatering men så är det när man har annat för sig på dagarna, väljer alltså inte datorn i första hand är vad jag menar! Igår var det skola, jag och linn åkte tilll stan och påväg dit såg vi postbil-lastbil olycksplatsen, dock kom vi typ 20 min för sent för att hinna se allt men det var nog lika bra de! gick på stan en stund med några, var och åt god mat och gjorde olika doliga saker på yrkes sen var vi hos linn på kvällen med linn, emma och några fler. sovde även där! frukost på smått och gott, en godispåse fick och följa med hem! nu har jag tagit mig ända in i kylan. såhär kallt var det när jag kom hem.

sleep in to the night

imorgon är en ny dag! tror jag ska ta en prommenad till john blund! godnatt

today I don't feel like doing anything

Väl på skolan kändes allt helt OK, jag var på dåligt humör men klasskompisarna gör alltid mina dagar! Vi skrattar och har det kul tillsammans nästan jämt. Vi hade volleyboll på elevens val. Skulle egentligen inte vara med men offrade mig eftersom det är så kul! Tog kvart över 3 bussen hem och har fikat lite vårrullar när jag kom hem och nu är jag inte glad. Nån snubbe kan kolla på alla mina bilder. Jag varken känner eller vet vem det är. Så just nu ska jag gå och hata livet ett tag. vi hörs

in the name of love

såhär ser jag ut idag
Godmorgon folket! idag är en ny dag då jag inte mår så bra. Vaknade när mamma ringde i morse och hade ont i magen. Har sovit tills nu och känner mig redan pigg så ska åka med halv 11 bussen till skolan. Det blir ingen slalomåkning ikväll, det blir hockey imorgon istället!
ha en fin dag!

RSS 2.0