nothing like us

Hej! Nu är helgen snart över men jag är lika glad nu som då. Igår var jag med fina tjejer, felicia har fyllt 18 så vi firade henne med fina presenter, tacos och massor av skratt, det var en riktigt bra kväll! Jag sov även där och i morse åt vi pommes och kyckling till frukost innan jag tog mitt pick och rullade hemmåt. Väl hemma har jag städat lite och övningskört till stan. Ikväll ska jag för ovanlighetens skulle göra läxa och fixa lunch inför imorgon då det är matstrejk på skolan.

Imorgon får jag träffa min fina klass igen, sen måste jag träna vilket jag inte gjort på flera dagar nu, inte bra olivia!

12 segrar inget annat, tillsammans mot guld!!

''fulla spjäll i skellhell ikväll'', haha jag hatar egentligen hockey men jag tycker det är skitspännande nu då det är final, hoppas verkligen dom tar hem guldet den här gången!

Jag har varit på skelelfteå ridklubb idag där det var hästtävling, många fina ekipage och alla är så trevliga där! Jag kom hem kring 4 och hann bara sätta på tvn så började matchen, sitter som klistrad vid tvn och senare ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske tar en moppetur då jag äntligen tagit fram den. Annars har jag inget mer att berätta för stunden, hörs senare!
finaste vännen

studenten...

båda mina brorsor har fått sina studentmössor, och jag sitter och bara tittar på, jag har mer än två år kvar i skolan och jag är redan less, hur ska detta gå

friday!

Idag är det fredag och jag är gladare än någonsin! Känner på mig att de här helgen kommer bli bra då jag kommer få vara med dom jag tycker om och göra saker jag blir glad av, då kan ingenting bli fel. Just nu sitter jag i datasalen och håller på att frysa fingrarna av mig då det är typ minusgrader här inne och då kan jag inte koncentrera mig så lika bra att ge upp med arbetet. Efter skolan ska jag gymma med Nathalie och Liza sen ska jag hem och äta god middag hoppas jag. Ikväll hänger jag med dom bästa jag vet så det kommer bli super!

just give me a reason


här ekar det tomt, och jag har inte en enda anledning till varför det är som det är men jag har helt enkelt bara orkat skriva. Men mitt liv rullar på som det ska och det går faktiskt rätt så bra. I skrivande stund ligger jag i min säng och med musiken på högsta volym och funderar vad jag ska göra med röran på golvet, för jag ids verkligen inte städa, nä det får fan ligga där tills imorgon.

I morse åkte jag buss till gymmet, gymmade med tova sen tog vi en promenix till edda där vi badade en kvart med klassen sen hade vi 2 lektioner, jag tog bussen till stan sedan vidare hem och nu har jag fått i mig massa god mat och ska nog snart starta en film, dear john, blir bara bättre och bättre för varje gång:')

RSS 2.0